Aktive leker for barna

07 februar 2022
Maria Laugesen

editorial

Lek og aktivitet er utrolig viktig for barns utvikling og generelle helse, og leker som stimulerer til bevegelse er en utrolig bra ting å ha. Da finner barna ut at bevegelse er gøy, og de får alle helsefordelene ut av det.

Bevegelse og aktivitet i leken

Bevegelse gjennom lek er noe som er gøy for alle barn, uansett om vi snakker om de minste eller de litt større. Og lek er en fantastisk måte å motivere barn til å bevege seg – enten på egen hånd, sammen med familien eller sammen med vennene.

Her er en sparkesykkel for eksempel helt perfekt. Det er nemlig noe som barna vil elske, og samtidig sørger det for at de kommer ut i frisk luft og får opp pulsen på en gøy og aktiv måte. Det er noe barna både kan bruke som transport, som de kan gjøre på egen hånd, eller som de kan gjøre sammen med vennene i mange timer.

leker

Sparkesykler for alle

En sparkecykkel barn finnes i mange forskjellige varianter, typer og størrelser. Og det betyr også at det er noe for barn i (nesten) alle aldersgrupper. De minste har god støtte med et ekstra hjul foran, og har samtidig muligheten for å legge ned et sete. De egner seg veldig godt for barn fra 2 år. 

De større modellene med to hjul kan brukes av barn fra ca. 4-12 år, avhengig av størrelsen. Det er litt variasjon i designen avhengig av om de egner seg best for transport eller triksing, og om de passer for nybegynnere eller de mer erfarne. På den måten har du rik mulighet for å finne en sparkesykkel som passer akkurat for barna dine, og blant de utrolig mange kule farger og designs kan du helt sikkert finne en sparkesykkel som barna vil elske å ha og bruke.

Flere nyheter