Alt du trenger for en perfekt sommer

21 august 2020
admin

Alt du trenger for en perfekt sommer

Sommeren er over oss og for mange er sommerferien kanskje allerede over og skolestart rett rundt hjørnet. Men det betyr ikke at vi behøver å oppføre oss som om sommeren er slutt enda.

Coolpriser.no er det masse sommervarmer som kan hjelpe deg med å få ferie-stemningen i sommer til å vare litt lenger. 

Lukten av lavendel, sitron eller rose

Er du lei av dårlig lukt eller dårlig inneklima? Eller kanskje har du bare lyst til å forsterke lukten av sommer litt lenger? Med Air Wick får du frisk luft med valgfri sommer-lukt hele dagen hvis du velger en Air Wick El Luftrenser. Du kan velge mellom masse gode lukter og finne den som passer akkurat dine preferanser aller best.

Uansett hva du velger sørger den for å holde luften i hjemmet ditt frisk og velduftende, samtidig som at den jobber aktivt med å fjerne vond lukt. Bare sett den i stikkontakten og velg styrke, så ordner den resten og holder i opp til 75 dager med de 19ml som følger med. Refill er billig også. Jeg elsker sitron, det føles som 100% sommer for meg og heldigvis er de billige nok på Coolpriser.no til å ta med sommeren inn i høsten!

Enhjørning til hagen

Å bade i havet er fantastisk. I skandinaviska kan det være litt kaldt og da er en oppblåsbar enhjørning akkurat det du trenger. Enten det er til badeferie, en tur på stranda eller til bassenget i hagen. Det føles kanskje litt barnslig å skaffe seg det når man ikke har barn, men er det ikke akkurat det sommeren handler ovn egentlig?

Å slippe seg løs og føle seg fri og nyte det? Akkurat som man gjorde da man var liten? Det er hvertfall det jeg lever etter og jeg kan utelukkende anbefale det!

Flere nyheter