Erfaren kiropraktor i Norge

05 juni 2019
Maria Laugesen
Erfaren kiropraktor i Norge

En kiropraktor er spesialist i muskel- og skjellet området, og de arbeider med diagnostikk og behandling av ulike problematikker i kroppens muskler og ledd. Dette gjelder blant annet smerter og nedsatt funksjon i ryggen, nakken, hofter og skuldre, men også mange andre problemstillinger som hodepine, tennisalbue og mye mer. De har en lang og dybdegående utdanning som sikrer at de er utrolig sterke i diagnostikken, og derfor kan de hjelpe deg med å finne den behandlingen som er riktig for deg – uansett om det er hos en kiropraktor, eller om det krever henvisning til bildediagnostikk, lege eller  tilmed hospital.

Ønsker du kiropraktisk behandling i Trondheim av høy kvalitet, da står kiropraktor Kjell Georg Eilertsen og hans kolleger klar for å hjelpe deg. De er et lag av kiropraktorer med et høyt faglig nivå, som alltid plasserer pasienten i sentrum og arbeider for å sikre det mest optimale behandlingsforløpet for deg. Dette kan blant annet bestå av kiropraktisk behandling med manipulasjon av ledd, teknikker til behandling av muskler, veiledning i øvelser eller noe helt annet. De har et stort utvalg av behandlingsteknikker og muligheter, og sammen vil dere planlegge det forløpet som er mest optimalt for deg.

Så sliter du med smerter, nedsatt funksjon eller andre problemer i muskel- og skjelettområdet, da kan en kiropraktor i Trondheim kanskje hjelpe deg. Dette gjelder uansett om det er snakk om akutte problemer, eller om det er langvarige problematikker og kroniske smerter som allerede er forsøkt behandlet hos andre. De kan også hjelpe med forebyggende tiltak, noe som blant annet er veldig relevant for bedrifter som ønsker friske og smertefri ansatte. Er du i tvil om en kiropraktor kan hjelpe deg, så ring i dag eller bestill en time på nett. Da kan du få en vurdering og en anbefaling til hva du bør gjøre.

Flere nyheter