Få styr på ditt hår

15 november 2019
Maria Laugesen
Få styr på ditt hår

Ung eller gammel, mann eller kvinne, glatt eller krøllet, langt eller kort? Uansett hvordan håret ditt er, så kan frisøren din hjelpe deg. Det spiller ingen rolle om du skal ha klippet endene for å holde håret sunt og pent, eller om du skal prøve en helt ny frisyre. Din frisør har masse verktøy til å gi deg det håret du drømmer om, eller hvert fall komme det et trinn nærmere og bli klokere på dine muligheter. Deres utdanning og kompetanser gjør at de kan bidra med kreativitet, inspirasjon, godt håndverk og veiledning.

Hvis du er på utkikk etter en frisør i Tromsø eller omegn, da kan det klart anbefales å velge Studio 5. De er en seriøs og profesjonell studio der både faglighet og velvære er helt i topp. Her er kunden alltid i sentrum, og du får en behandling og en service basert på dine personlige ønsker og behov. De har frisører med mange forskjellige kompetanser og evner, som kan hjelpe deg med å oppnå det håret du ønsker. Og så legger de vekt på at du skal få en komplett frisøropplevelse med masse velvære og en komfortabel atmosfære. Derfor får du både et høyt faglig nivå, godt håndverk og personlig service av høyeste standard.

http://www.studio5frisor.no/CMS/Default.aspx kan du lese mer om deres konsept, deres ansatte og deres behandlinger. Her kan du få et overblikk over noen av de mange behandlinger de kan tilby. Du kan dog få enda flere muligehter ved å ta en snakk med de, hvis du ønsker en behandling som ikke umiddelbart er på listen. Besøk deres hjemmesiden for å bli klokere på deres studio, og for å finne en tid som passer for deg. Da er du sikker på å få en imøtekommende, serviceminded og kompetent frisør som kan hjelpe deg med det du ønsker.

Flere nyheter