Finn din nye Displayport kabel online

25 mai 2020
Maria Laugesen

Trenger du en ny DisplayPort kabel? Da kan du uten tvil finne den hos 123elektronikk.no. De tilbyr nemlig et stort utvalg av den smarte kabelen med de mange anvendelsesmuligheter. Blant det store sortimentet finner du uten tvil også en riktige dp kabel for deg og dine behov, uansett om det er til ditt private hjem, til bedriften eller til avanserte IT-oppgaver.

På nettsiden kan du finne mange forskjellige DisplayPort kabler. Du får selvfølgelig den klassiske varianten der begge sider av kabelen er med DisplayPort standard. Men du kan også få kabler som kan forbinde DisplayPort med andre standarder som HDMI, VGA, DVI eller USB-C. Eller, hvis du foretrekker det, adaptere som omformer signalet mellom disse teknologier.

På den måten kan du forbinde akkurat den enheten du har behov for, og du får en lang rekke muligheter til å anvende DisplayPort teknologien på en allsidig måte.

Innen hver kategori kan du velge mellom forskjellige designs og varianter. For eksempel kan det være forskjell på hvilket signal kabelen understøtter. Her kan du få kabler som understøtter den imponerende 8K oppløsninger ved 60 Hz eller en 4K2K ultra HD-oppløsning, men har du ikke behov for dette kan du selvfølgelig også få varianter som kun understøtter lavere oppløsninger.

Du kan også få kabelen i alle lengder – rett fra 0,5 meter til 10 meter – avhengig av dine behov. Og så er det forskjell på versjonen av kabelen, om det er den nye 1.4 versjon eller om det er snakk om en av de litt eldre standarder innen DisplayPort teknologien.

Her har du altså rik mulighet til å tilpasse valget etter dine personlige ønsker og behov. Og uansett hva du velger, så kan du kjenne deg trygg på at kvaliteten alltid vil være høy. På siden lever alle produkter nemlig opp til en høy standard for kvalitet.

Flere nyheter