Finnes det diskret tannregulering for voksne?

01 desember 2022
Johanne Larsen

editorial

Har du vurdert å få rettet opp tennene som voksen med tannregulering? Da lurer du kanskje på om det finnes noen litt mer diskret alternativer enn stålreguleringen som mange husker fra ungdommen. Det skal vi se litt nærmere på her, så du kan finne en god løsning som fungerer for deg.

Hvilke alternativer finnes det?

Det er mange som enten aldri har hatt regulering som ungdom, eller som har hatt det og ikke er fornøyd med resultatet som voksne, som gjerne vil rette opp og få et flott smil. Det kan det være mang grunner til, og de trenger ikke utelukkende å være kosmetiske. Det er dog noe kosmetisk i seg selv over å skulle ha tannregulering som voksen, og derfor er det mange som ønsker seg et diskret alternativ, kanskje aller helst et som slett ikke synes. Det er mange innovasjoner på nettopp denne fronten som gjør at det er mulig. Man kan rent faktisk få helt gjennomsiktige skinner som nærmest ikke synes, eller tannregulering som sitter bakpå tennene, så ingen oppdager at man har tannregulering. Det er fullt mulig å gjøre det diskret, men det er svært viktig at man finner en tannlege som kan gjøre det.

Det er viktig å finne en god tannlege 

tannregulering oslo

God tannhelse er som nevnt et viktig aspekt ved tannregulering, og derfor er det svært viktig at man finner en god spesimaltannelge som ivaretar alle aspektene ved å få rettet bitt og tenner. Finn tannlege som gjør tannregulering oslo på nettet, og gjør god research før du velger, så du er sikker på at du får det resultatet du ønsker. Hvis det er en bestemt type tannregulering du ønsker, for eksempel en usynlig tannregulering, så er dette noe du med fordel kan sjekke hvilke tannleger som praktiserer. Man kan også enkelt finne anmeldelser av tannleger så man kan lese om andres erfaringer. 

Flere nyheter