Firmatur binder de ansatte sammen

06 november 2019
Mathias Bjelland
Firmatur binder de ansatte sammen

Fordelene med en firmatur

Folk liker å snakke om arbeidsmarkedets konkurransedyktige karakter, der folk som kommer inn i arbeidsstyrken trenger å gjøre sitt beste for å skille seg ut for å lande en jobb de liker. Men det mange ikke er klar over, er at arbeidsgivere også konkurrerer med hverandre for å få det beste talentet i dørene. Derfor er det viktig for bedrifter å gjøre seg selv så attraktive som mulig for potensielle ansatte.

En av de beste måtene for et selskap å vise sin takknemlighet til sine ansatte og å bygge et godt omdømme utenfor deres dører er å være vertskap for vanlige firmaturer for sine ansatte. Dette kan være en fin campingtur eller til og med en eksotisk getaway et sted fjernt. Disse turene har to hovedformål, og det er å vise de ansatte at de blir verdsatt og verdsatt, samt å styrke sosiale bånd mellom dem.

Bygg ditt team med en firmatur

Disse slags turer kan komme veldig langt i å vise de ansatte i selskapet at selskapet setter pris på dem og deres innsats så mye at selskapet er villig til å bruke stort og ta dem med på slike turer for at de skal ha det moro og slappe av . Ordene om disse turene vil utvilsomt spre seg til ansatte i andre selskaper som vil tvinge de andre selskapene til å enten øke sin ansattes forståelse eller risikere å miste folk til konkurrentene.

Når det gjelder sosial binding, er den generelle regelen at jo mer tid du bruker med noen, jo mer blir du kjent med dem og desto mer komfortabel er du rundt dem. Dette er den nøyaktige logikken i firmaturer i stedet for bare å gi alle en lønnsslipp eller en gave. Når arbeidsmarkedet blir strammere, vil flere selskaper måtte gjøre dette for å beholde talentet.

Flere nyheter