Garderobefavorittene som gjelder akkurat nå

02 januar 2022
Johanne Larsen

editorial

Det er mange garderobefavoritter som går litt i glemmeboken fordi vi har en tendens til å fokusere på det spesielle og særegne. Vi kjøper altfor mange festantrekk og kjoler når man sammenligner med hvor mye det rent faktisk blir brukt. Kanskje burde man investere litt annerledes når det kommer til garderoben? Det skal vi se litt nærmere på nå

Finn den perfekte ytterjakken

image

Når det begynner å bli kaldt er det lurt å sikre seg at man har de basistingene man trenger for å gjøre vinteren overkommelig klare. Det kan være ting fra gode cashmeregensere og skjerf til en god ytterjakke. Det er viktig å finne den perfekte ytterjakken, så man enkelt kan få en god overgang mellom høst og vinter. Det er også viktig å ha en perfekt ytterjakke, rett og slett fordi vi dekker til antrekkene med den nesten hele vinteren – og derfor bør den være pen og passe inn i stilen vi har ellers. 

Parajumpers er i vinden akkurat nå fordi de har perfekte ytterjakker. Det er altså en av garderobefavorittene som gjelder akkurat nå, hvis du vil ha en velfungerende, praktisk garderobe som holder stilen. 

Basisplagg som fungerer hele året

Det er også en god ide å fokusere på andre type basisplagg som holder hele året. Det kan være undertøj i ull og silke, som er praktisk å bruke under klærne når man skal legge lag på lag. Komfort og stil er ikke noe som nødvendigvis er motstridende, og derfor er det svært viktig at man velger basisplagg som passer inn i helheten, og fokuserer på å skape en overordnet sammenheng. Hva med å lage en fargepalett som du følger, eller sørge for å finne teksturer som passer sømløst sammen og lager et spennende uttrykk? Det er mange måter å løse personlig stil på, men det er lurt å investere litt i plaggene som får graderoben til å henge sammen og fungere i praksis. 

Flere nyheter