Hvilke innredningsdetaljer skal jeg fokusere mest på?

31 mai 2021
Johanne Larsen

Det er faktisk noen detaljer når det kommer til innredning, som er viktigere enn andre. Her skal vi se litt nærmere på hvordan du finner frem til de du vil fokusere på, og får det uttrykket du er på jakt etter. Det trenger nemlig ikke å være så vanskelig som man kanskje forestiller seg. 

Detaljer er viktige!

Det er nemlig sånn at detaljer er svært viktige når det kommer til innredning. Mange fokuserer altfor mye på det overordnede uttrykket, og glemmer å fokusere på de små tingene som kan utgjøre hele forskjellen. Det er også lett å ta for gitt at strukturelle ting i boligen er noe som man ikke kan endre på, men det er det faktisk. Man kan endre på ting som dører og vinduer forholdsvis enkelt, og det gjør stor forskjell.

Dører er faktisk noe av det første vi legger merke til i en bolig, og derfor er dette noe som man kan legge spesielt mye fokus på. Er det kanskje på tide å skifte ut de du har, både inngangsdøren og dørene som er inne i boligen? Finn helt riktige dører for det uttrykket du vil ha.

Det er også andre detaljer man kan fokusere på som er viktige for helhetsuttrykket. Hva med å finne noen enkelte møbler på loppemarked og fokusere på å finne ting med verdi og mening? Det kan gi innredningen din et spennende uttrykk, og sørge for at du får et særpreg som ingen andre har.

Bilder og fotografier er også en god måte å få nye inntrykk inn i hjemmet ditt på – og her kan man også enkelt finne noe som har personlig betydning – og dermed også uttrykk.  Det er en god ide å finne noe som forteller noe om deg, hvis det er viktig for deg å finne din personlige stil. 

Flere nyheter