Innred hjemmet med lamper

12 februar 2021
admin

Det finnes så utrolig mange flotte lamper og noe til enhver stil. De fleste tenker kanskje speilet på belysning når de tenker lamper, og det er ikke så rart. Men lamper er en av de tingene der funksjonen ikke bare er den mest opplagte, nemlig belysning, men også den rollen de spiller i interiøret som helhet.

Ofte tenker vi ikke lamper inn i interiøret sammen med de andre tingene vi lett kategoriserer som værende en del av interiøret, men sannheten er at lamper, ikke bare i form av det designet de har, men også det lyset de gir, spiller en avgjørende rolle i interiøret vårt.

Kort sagt har lamper potensialet til å transformere interiøret vårt på en måte som få andre ting har. Designet i seg selv er veldig viktig, men lyset er nesten det aller viktigste. I hvert fall burde man se på det med en 50/50 fordeling som har stor innvirking på resten av interiøret.

Forskjellige stiler krever forskjellige lamper

Selv om vi i Norge og Norden generelt elsker den mer minimalistiske tilgangen til hjem og interiør, så er vi samtidig utrolig opptatt av nettopp hjem og interiør. For det at det skal være minimalistisk betyr ikke at man ikke kan skape en stemning med de tingen man velger å kjøpe.

Alle har forskjellig stil og jeg vil slå et slag for at det ikke finnes noe som heter dårlig still så lenge det er noen som har tenkt over det de har skaffet seg. Man er kanskje ikke enige i de estetiske overveielsene som har blitt gjort, men stil er utrolig personlig.

Med et sted som Lampemesteren fikk jeg selv muligheten til å finne akkurat de lampene som passet best sammen med min stil og jeg elsker å se at de har et utvalg som er stort nok til at alle, uansett still, kan finne seg selv der.

Flere nyheter