Planlegger du allerede ferien for neste sommer?

23 september 2020
admin

Sommeren er ikke den eneste tiden man kan reise på ferie, men for norske forhold er det hvertfall ikke før til våren igjen at vi kan dra på roadtrip og sove ute igjen. Jeg var på roadtrip med kjæresten rundt omkring i Norge i August og det var tidenes beste ferie og vi er allerede i full gang med å planlegge neste tur, neste sommer. En av de tingen vi lærte på den første turen vår, som en av mange, mange ting vi lærte, var at det er smart å ha med seg en nødstarter i bilen.

Husk nødstarter på turen!

Når du er på roadtrip, og særlig hvis du tar turne rundt omkring i norsk natur og norske fjell er det mange steder der det ikke er dekning, så hvis det skjer noe er det vanskelig å komme i kontakt med hjelp. Av hengir av sesongen man reiser kan man også risikere å være helt alene i fjellet og helt alene der man sover i bilen. Tenk hvis den ikke starter da? Det er jo helt krise. Ikke dekning og ingen å be om hjelp. Og det er langt tilbake til sivilisasjonen. Ikke den beste situasjonen å være i hvis det skjer noe. Det å ha med en nødstarter er kjempesmart og med de nye batteriene trenger du ikke lenger å dra rundt på store, tunge blybatteri-nødstartere.

Sikre, kompakte og svært kraftfulle nødstartere

Nødstartere er ikke det de engang var. Vi fant vår nødtstarter på https://www.batterionline.no/starthjelp og det aller beste er at man kan bruke dem til mye mer enn å nødstarte bilen hvis man trenger det. Mange av dem har USB-utgang for nødlading av telefoner, nettbrett, MP3-spillere, hødetelefoner og kamera og andre har en ekstra strømforsyning som kan brukes til kompressor sånn at man kan fylle luft i dekkene, omformere, kaffemaskiner og andre enheter som drives ved 12v og i tillegg har de en innebygget LED-lykt! Veldig smart på tur.

Flere nyheter