Sånn blir du festens gitarhelt

28 april 2021
Johanne Larsen

Har du alltid drømt om å lære deg å spille gitar? Det er aldri for sent, og det er faktisk ikke så vanskelig å lære seg som du kanskje tror. Her skal vi se litt nærmere på hvordan du kan bli gitarhelten på fest og imponere alle. 

Lær deg å spille gitar

Er det egentlig så vanskelig å lære seg å spille gitar? Nei, det trenger det faktisk ikke å være. Det kan være lett som en plett hvis man vet hvor man skal begynne, og har et godt instrument. Du kan les mer om musikkinstrumenter på danmusikk.no

Gitar er et instrument som man hele tiden kan utvikle ferdighetene sine på, og det er heldigvis lett å lære seg det grunnleggende. Så kan man hele tiden bygge på og bli bedre og bedre til å spille etterhvert. Det er lurt å skaffe seg en gitar og begynne, og det finnes heldigvis mange gode gitarlærer online, blant annet helt gratis på YouTube som kan lære deg det første du trenger. Men når du kan det, så er det faktisk på tide å bli gitarhelten på fest. 

Lær deg allsang-sanger

Når du skal lære deg å spille gitar med det formål at det er gøy å være den som kan ta frem gitaren og spille på fest, så er det faktisk lurt å lære seg sanger som alle kan synge med på. Det gir utrolig god stemning og ikke minst fellesskapsfølelse når alle synger med og koser seg med samme sang. Det blir ekstra god stemning når det blir akkompagnert på gitar. Derfor kan du bli gitarhelten på fest som gjør festen eller kanskje til og med nachspielet til en uforglemmelig aften. Det er med andre ord ikke sånn at du bare kan spille hva som helst, men det er lurt å lære seg sanger og melodier som gir ekstra god stemning og som alle kan synge med på. 

 

Flere nyheter