Trenger du ortopediske hjelpemidler?

20 januar 2021
admin

Hvis du har behov for proteser eller andre ortopediske hjelpemidler er det viktig å finne et sted som kan hjelpe deg med å produsere noe som passer deg og de behovene du har. Det er noe som skjer i samråd med legen din, for det er han eller henne som kommer til å henvise deg til en spesialist, så vær åpen om hva du trenger. 

Det å være åpen med legen sin og ikke minst spesialisten som skal produsere hjelpemiddelet man trenger, er utrolig viktig. For det er gjennom de samtalene at man legger grunnlaget for en god opplevelse, både underveis og med det ferdige resultatet.

Det å ha behov for en protese eller et ortopedisk hjelpemiddel er ikke noe som noen ønsker seg, men hvis det først skjer er det veldig fint å komme i kontakt med noen som både kan jobben sin skikkelig godt, men også noen som er pasjonerte rundt faget sitt. Legene på kontoret vårt har vært i kontakt med for eksempel https://www.tov.no/ som er en av de beste på markedet.

Personlig oppfølgning

Når man skal produsere hjelpemidler er det viktig at de som skal produsere det vet akkurat hva du trenger. Det er for mange vanskelige samtaler å ha fordi man ikke vil være der man er, men det å omfavne prosessen og få det aller meste ut av det man kan, er den riktige veien å gå.

Den ekspertisen de tilbyr et sånt sted er den ekspertisen man som pasient trenger for å kunne leve så nært et normalt liv som de levde før som mulig. Det er mange ting som skal tilpasses og spesialiseres og mange blir overrasket over hvor bra resultatene ender med å være.

Pasientene får personlig oppfølgning hele veien og resultatene blir derfor ofte veldig bra av det tette samarbeidet de danner.

Flere nyheter