Trygg fest for alle med alkoholmåler

26 februar 2022
Johanne Larsen

editorial

Det er selvfølgelig lov å ta seg en fest en gang i blant, men det er lurt å sørge for å trygge rammer som mulig hvis du er vert eller vertinne. Her skal vi se litt nærmere på hvordan en alkoholmåler passer inn i bildet av en trygg fest. 

En trygg fest

alkoholmåler

De fleste kjenner til scenariet. Det er en god og morsom fest, alle koser seg og gjestene skal forlate laget en etter en, enten samme kveld, eller morgenen etter. De som skal kjøre sier de bare har fått et glass eller en øl, og dermed at de er i fin form til å operere et kjøretøy. Det er bare det, at hvordan vi føler oss ikke alltid samsvarer med faktisk promille, og av og til har man fått i seg mer enn man kanskje tror eller husker, og også er blitt mer påvirket enn man kanskje tror.

Hvorfor alkoholmåler?

Derfor kan det være lurt å ha en alkohol måler tilgjengelig, så man ikke gjetter, men faktisk kan måle promille og sjekke om det er forsvarlig å kjøre. Det er en lurt forhåndsregel å ta, selv om den kjørende gjesten føler seg i fin form til å kjøre. Det er nemlig vanskelig å vite akkurat hvor god reaksjonsevne vi har hvis det er alkohol inne i bildet, og det er både farlig og ulovlig og kjøre med en viss promille. Derfor kan en alkoholmåler være redningen, som gjør festen trygg for alle – også når man skal hjem igjen.

Men hvordan får man tak i en alkoholmåler? Det er heldigvis mulig å kjøpe dette på nettet, og her finner man i tillegg et stort utvalg, så man kan finne en modell som passer perfekt til ens behov. Det er lurt å ha mye å velge i, og du kan finne en alkoholmåler som gjør festen trygg.

Flere nyheter