Velg riktig trafikkskole for deg

08 desember 2020
admin

Velg riktig trafikkskole for deg

Det er mange ting man skal tenke på når man skal velge hvilken trafikkskole som er den riktige for akkurat deg. Det er nemlig ikke bare bare å velge trafikkskole, selv om mange kanskje tenker at det er det.

Skolene er ikke like gode, selv om stoffet man lærer burde være det samme, så det å velge en god skole er alfa og omega ikke bare for læringen din, men hvor mye penger du kommer til å bruke på prøvene og antall ekstra kjøretimer. Jeg valgte denne skolen https://www.rognetrafikkskule.no/ og er så langt veldig fornøyd med opplevelsen jeg har hatt med både lærere og undervisning, både teoretisk og praktisk.

Forskjellige måter å undervise på

Noen skoler har veldig god, grundig gjennomgang. Andre dekker bare akkurat minimum av det elevene har krav på, mens andre igjen bryr seg så mye om både elevene, skolen og den endelige trafikksikkerheten at de virkelig legger inn en innsats for å sikre seg at elevene de har gjør det så bra som overhodet mulig.

På min trafikkskole var det siste tilfellet. Det å bestå oppkjøringen er nemlig ikke bare å kjøre bil, men litt noe man kan kalle en egen disiplin. det gjør i hvert fall læreren min.

Det å lære å bestå oppkjøringa

Man skal trenes i å kjøre bil og man skal trenes i å bestå en oppkjøring, så når man begynner på en kjøreskole med teori og praksis skal man faktisk trenes i begge deler. For de to tingene er, selv om det ville vært mer naturlig at de var det, ikke hundre prosent det samme. For det er noen helt spesifikke ting som er viktige å gjøre, fokusere på og demonstrere at man har styr på akkurat på prøven med sensor i bilen. Derfor trenger man gode lærere som ikke bare lærer deg å kjøre, men også å bestå.

Flere nyheter