Har du smerter i en tann?

02 desember 2020
admin

Har du smerter i en tann?

Å ha smerter er ikke noe som noen av oss ønsker oss, men akkurat smerter i tennene er kanskje nesten nederst på lista over smerte vi ikke ønsker oss. Når vi har vondt i tennene er det for det meste smerte som er direkte knyttet til nerven i kjeven og det er en type smerte som krever akutt tannlegevakt i trondheim hvis det er der du bor.

Det gjør så innmari vondt og det er få ting som kan hjelpe smerten å gå bort uten hjelp fra en spesialist. Kanskje føler man at det går bra. At det kommer til å gå over. Kanskje man prøver med smertestillende hjemme, men til ingen nytte. Det er en smerte som man ikke kan fikse med vanlige smertestillende.

Ring med en gang!

Hvis du har vondt er det ikke noe vits i å sitte og vente. Ring en akutt tannlegevakt i trondheim, for eksempel hos Valentinlyst tannlegekontor som har en vakt sittende til nettopp dette typen situasjoner. Bår du ringer inn kan de vurdere situasjonen din og gi deg en akutt time eller en vanlig time, alt etter hva behovet ditt viser seg å være.

Be om veiledning

Det er mange av oss som ikke vil bry noen før det er absolutt nødvendig. At det sikkert er andre som har det verre enn oss som burde komme foran i køen. Men det finner vi aldri ut av hvis vi ikke ber om veiledning. Det er mye bedre å ringe til en akutt tannlegevakt i trondheim og få beskjed om å vente til dagen etter sånn at man kan se hvordan det utvikler seg, enn at man blir hjemme når vakten ville bedt deg om å komme inn. La det være opp til nettopp de fagpersonene som sitter i røret og ikke deg selv. Du er ikke tannlege.

Flere nyheter